Жената Водолей е с остър език, малко извън този свят,

...
 
Жената Водолей е с остър език, малко извън този свят,
Коментари Харесай

Жената Водолей: „Вечно момиче“ с остър език

 

Жената Водолей е с изострен език, малко отвън този свят, тази дама притегля със своята екстравагантност, безконечни полети в облаците и усмивка, която не слиза от устните й.

Тя може да бъде капризна, нахална, само че да обичаш това „ постоянно момиче “ е толкоз прелестно, че „ рицарите “ провеждат борби поради един взор на тази жена.

 

Тази жена има рядката дарба да се обърка в най-простата обстановка, да се откаже в най-неочаквания миг и да избухне в сълзи, тъй като се усеща добре тук и в този момент. Жената Водолей (21 януари – 19 февруари) е нежно и ранимо момиче, което просто желае да бъде увито в топъл шал, да бъде гушнато и да не го пускате нито за минута. И това е нейната основна линия, която я отличава от останалите зодиакални знаци.

При вярно „ напояване “ с милувки, нежни думи и кавалерски каузи дамите от тази зодия безусловно цъфтят и стават все по-красиви с всеки минал ден.

Водолеите знаят по какъв начин да слушат, знаят по кое време да дават препоръки и по кое време да запазят красноречиво безмълвие в символ на поддръжка за своя сътрудник.

Но в това време от време на време Водолеите са прекомерно срамежливи. Страхуват се да обичат, да се отворят за новото, непознатото. Струва им се, че не може да бъде по-добре от това, което са и това, с което са привикнали.

За представителките на красивата половина на човечеството, родени под егидата на Водолей, е мъчно да трансформират зоната си на комфорт. Те се опасяват да си показват, че би трябвало да създадат крачка напред и коренно да трансформират сегашното и бъдещето си. Те се нуждаят от сателит, който да разсее всички подозрения в красивата глава на дамата Водолей и да я кара непрестанно да се движи напред. В противоположен случай тази другояче толкоз дейна дама няма да помръдне и на йота.

На хората, които не са част от близкия кръг на Водолея, такива дами може да наподобяват тесногръди. Но те ще бъдат фундаментално в неточност: тези, които гордо носят знака „ Водолей “, имат доста високо равнище на просветеност – в някои въпроси тези дами могат да надминат самия Айнщайн. Просто Водолеите не се хвалят с интелектуалните си качества и ги демонстрират на точното място и в точното време.

Водолеите могат да бъдат изцяло погълнати от обекта или предмета на своето боготворене: те ще знаят всяко малко нещо, всеки подробност за това, което (или който) ги интересува сега. Но в случай че внезапно се случи, че дамата Водолей изгуби всевъзможен интерес към нещо или към човек, няма да има връщане обратно. Водолеите не стъпват два пъти в една и съща река и не се интересуват доста от възприятията на другите, които са били афектирани от тяхното студено „ не “.

Никога няма да имате отегчителен живот с Водолей, само че от неведение какво може да се случи с настроението и желанията на тази жена в идната секунда, мнозина просто не могат да устоят и стартират да заобикалят представителите на този знак.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР